Az Aero Média szolgáltatásainak széles kínálatából - a magánemberként a repülés örömeire vágyók megelégedésére - nem hiányozhat a sétarepülés. A felhőkről megpillantani a balatoni tájat, Budapestet, a gyönyörű vidéket - ez a kaland felejthetetlen élménnyel gazdagít minden érdeklődőt! Társaságunk szakképzett, gyakorlott pilótákkal, 4 repülőgéppel várja kalandvágyó utasait.

Az indulás az Ön által kívánt repülőtérről történik, sétarepüléseinken 1-5 fő vehet részt repülőgépenként. A repülések során lehetőség nyílik megcsodálni hazánk nevezetességeit, kiemelkedő szépségű területeit. Felejthetetlen élményben lehet részük mindazoknak, akik szolgáltatásunkat választva, velünk együtt fentről tekintik meg a balatoni felvidéket, a Tihanyi Apátságot, a Sümegi várat, a Velencei-tavat, s csodás hazánk számos, más látványosságát. A fellegekből nézve a táj elképesztő, lenyűgöző látványt nyújt!

S ha valami igazán fantasztikusra, romantikusra vágyik, jöjjön el naplementét nézni - repülőről. Felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb! A tó nyugalma és a színek csodálatos kavalkádja mindenkit megigéz.

Ha velünk repül, élményei nem veszhetnek el, a sétarepülések során ugyanis lehetőség van fotózásra, filmezésre is.


Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.