BEVEZETŐ


Légi transzparenseinket, és égreírás, -rajzolás szolgáltatásunkat már meglehetősen sok cég választotta reklámozási módszereként. A megrendeléseket nem lehet cégprofilhoz kötni, megbízóink között ilyen szempontból nagy a differenciálódás. Kerestek már minket úgy világhírű, nemzetközi cégek, mint kis magánvállalkozások, de gyakoriak a magán megrendelések is. Az ismert termékmárkák (pl. a Renault, Coca Cola, Heineken, Magnum, Theodora, Amstel stb.) mellett különböző szolgáltatók (Pannon, T-Mobile -egykori Westel-, CIB Bank) folyamatosan használnak légireklámot kampányaikhoz, vagy a márka erősítésére. A különböző magazinok, újságok, mint pl. a Reggel, vagy a Best magazin is, előszeretettel alkalmazzák.

A légireklám olyan megjelenési lehetőség, mely abban tér el a többi reklámhordozótól, hogy akkor éri el a fogyasztókat, mikor azok egyáltalán nem számítanak rá. És mivel ilyenkor egyszerre nagyon sok emberhez jut el az információ, fajlagos költsége is rendkívül kedvező. Használható akár önállóan is kampányokhoz, de azok kiegészítéseként is remek választás. A levegőben szálló transzparens különlegességével hívja fel magára az emberek figyelmét. A repülőgép szokatlan hangja arra ösztönzi őket, hogy felnézzenek, és szemükkel megkeressék a gépet, s így eljut hozzájuk az információ is.

A légireklám kifejezetten előnyös továbbá termékbevezetésre is, e célra úgy a transzparenseket, mint az égre rajzolást és -írást is ajánljuk. Utóbbinál a még különlegesebb megjelenés, a lenyűgöző látvány és hatás az, ami ha lehet, még jobban felhívja az emberek figyelmét a Ön üzenetére. Ahogy a repülőgépek lélegzetelállító mutatványát figyeli a közönség, a szemük előtt folyamatosan kibontakozik egy ábra, egy logó, vagy felirat, amely a repülőgép távozása után még hosszú percekig mozdulatlanul áll, s kiválóan, élesen látható fejünk felett az égbolton. Kétség sem férhet hatékonyságához...


Referencialista (légireklám)

Megjegyzés: A munkákról készült felvételeket a Referencia-album menüpontban találja.

- AMSTEL
- BEST magazin
- BOMBA energiaital
- CIB Bank
- CITROEN
- Coca Cola
- Danubius Rádió
- Extrém reklámügynökség
- Harley Davidson találkozó
- HMS CARAT reklámügynökség
- HUMET Rt.
- Kékkúti Ásványvíz Rt.
- LeoBurnett
- Letti (Győrtej)
- L'oreal
- MAHART
- MC Media Company
- NOKIA
- Pannon GSM
- Pepsi
- Porsche Hungária
- PPI reklámügynökség
- Radio JAM
- REGGEL magazin
- RENAULT Magyarország
- Solti lovasnapok
- T-Mobile (Westel)
- Tesco Global Áruházak Rt.
- Tihanyi Babamúzeum
- Unilever Magyarország
- VAPE
- egyéb, magán jellegű megrendelések (pl. születésnapok, névnapok, házassági évfordulók,
  legénybúcsúk, esküvők alkalmából)Légifotó és légi filmezés szolgáltatásunkat megrendelő ügyfeleink:

- Magyar Televízió
- Satelit
- Viva+
- RTL Klub
- Duna TV
- TV2
- Viasat 3


További megbízóink - többek közt:

- ARCADOM
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Halász Reklámiroda
- Hídépítő
- VITUKI
- METRIMPEX
- STRABAG
- Wacker