KIVÉTELES, NEM MINDENNAPI REKLÁMOT SZERETNE?

... olyat, mely a szokásostól eltérő, de ugyanakkor költséghatékony is?

... olyat, mellyel garantáltan FELFIGYELNEK az Ön cégére, termékére?

felfigyelnekA légireklámok területén piacvezető Aero Média Kft. különleges, Európában egyedülálló reklámszolgáltatásai és több éves tapasztalata segíti Önt ebben. Szokatlan, látványos, és különleges reklámok segítségével keltjük fel a szabadban, pl. egy rendezvényen tartózkodó emberek figyelmét, akár a Balaton, a Velencei-tó, vagy a főváros felett. Egy-egy repüléssel 1,5 - 2 millió ember érhető el - egyszerre!

Célját gyorsan, hatékonyan és költségkímélően érjük el.

BIZTOS LEHET BENNE: FELFIGYELNEK RÁNK!

 

Az Aero Média Kft. a légireklámok nem mindennapi, újszerű és látványos formáját kínálja Önnek. Cégünk, a magyarországi légi reklámozás piacvezetőjeként e módszerek többségét hazánkban mindenki közül legelőször alkalmazta. Megrendelőink számára egyedi megjelenést biztosítunk, így hívjuk fel rájuk a lehető leghatékonyabban a célközönség figyelmét.

Légireklámaink palettája igen széles, így mindenki megtalálhatja nálunk a számára leginkább megfelelőt. Választhat úgy égi óriásplakátok, mint betűkből álló légi feliratok, vagy égre rajzolt ábrák, esetleg éjszakai repülő fényreklámok között.  És ha még többet szeretne? Tökéletesen egyedi reklámokkal is szolgálhatunk, melyet teljes egészében megrendelőink igényei szerint tervezünk meg!

És, mivel egy-egy ilyen repüléssel akár egymilliónál több ember is elérhető egyszerre, e reklámozási mód fajlagos költsége hihetetlenül alacsony.

tr_p07Égi óriásplakátjaink teljesen váratlanul lepik meg az éppen szabadidejüket töltő fogyasztókat pl. a Balaton partján, vagy az országban akárhol, rendkívül hatásos módon eljuttatva hozzájuk megrendelőnk reklámját, üzenetét.

De plakát helyett légi felirat is választható, melyet betűkből, számokból, szimbólumokból, vagy akár a cég logójából állítunk össze, mely az emberek előtt a levegőben lassan elúszva, szintén igen hatékony reklámozási eszköz.


Egyedibb, és valóban lenyűgöző lehetőség az égre rajzolás, vagy égreírás. Itt, a rendezett alakzatban repülő gépek páracsíkot kibocsátva a legkülönbözőbb feliratokat, rajzokat, ábrákat, szlogeneket varázsolják az égboltra, mely több percig, kilométerekről is jól látszik.

Lenyűgöző látvány, és eredeti, ötletes reklámozási forma, melyet a - rajzolás közben ámulva figyelő - közönség bizonyosan jó ideig nem felejt el!

tr_p09És hogy sötétben, éjszaka is lehetősége legyen üzenetét eljuttatni (pl. az egész napos pihenés után egy nyitott szórakozóhelyen tartózkodó) fogyasztóihoz, cégünk az éjszakai fényreklámokat is rendelkezésére bocsátja, amit a világon egyedülálló módon csak az Aero Média Kft. alkalmaz.

Ez voltaképpen egy, a repülőgép alján különlegesen elhelyezett 'fényújság', mely az éjszakai égbolton kiválóan látható, jól olvasható. És mivel mögötte a repülőgép sem látszik, a hatás olyan, mintha a döbbent közönség fölött csak maga a reklámszöveg repülne el.

Ha tehát olyan reklámot szeretne alkalmazni, mely nem mindennapi, szokatlan, figyelemfelhívó, és költséghatékony is egyben, jó helyen jár.

AZ EMBEREK FELFIGYELNEK RÁNK - ÉS VELÜK ÖNRE IS!

 

- Égi transzparens vontatás
- Égre rajzolás, égreírás
- Éjszakai fényreklám
- Egyedi reklámok