EGI-TRANSPARENS

 

Transzparenseink lehetnek színes, kiváló minőségű légi óriásplakátok, vagy, megrendelőnk igénye szerint betűkből, számokból, más szimbólumokból és logókból összeállított égi feliratok. Az alábbiakban részletesen olvashat a reklámozás e kiváló, nem mindennapi módszereiről.


ÓRIÁSPLAKÁTOK

tr_p06A légi óriásplakát olyan megjelenési lehetőség, mely abban tér el a többi reklámhordozótól, hogy akkor éri el a fogyasztókat, amikor azok legkevésbé sem számítanak rá. Mivel egyszerre nagyon nagy számú közönséghez jut el ilyen módon az információ, fajlagos költsége rendkívül kedvező. A légireklám figyelemfelkeltő, meggyőző erejű, s abban az időszakban is eléri a fogyasztókat, amikor pihennek, és így más reklámhordozók útján (TV, rádió, újsághirdetés) nehezen elérhetők.

Az Aero Média Kft. egyedülálló minőségben és méretben készíti el megrendelői transzparensét. A fotóminőségű plakát igény szerint mindkét oldalán kihasználható, és a mérete különleges esetekben akár a 600 m2 is lehet! Ez hatalmas reklámfelület. Az így elkészített óriásplakát az utcai reklámhordozók minőségében, de sokkal nagyobb méretben, és ráadásul mozgás közben hívja fel magára a fogyasztói figyelmet.

tr_p08A nyári hónapokban majdnem az összes - amúgy zsúfolt - nagyváros, így Budapest is szinte teljesen kiürül, az emberek nagy része nyaral. A szabadságukat töltők pedig szívesen választják úti célként a Balatont és a Velencei-tavat, ahol is idejük nagy részét a szabadban töltik. A levegőben szálló transzparens különlegességével kelti fel az emberek figyelmét, ösztönzi őket arra, hogy szokatlan hang hallatán megkeressék szemükkel a repülőgépet, ezáltal pedig a reklámüzenet is eljut hozzájuk. A légi reklám célcsoportjába tartoznak azok az emberek is, akik ezen időszak alatt a megszokott reklámhordozókra kevesebb figyelmet fordítanak, hiszen azért utaznak nyaralni, hogy pihenjenek és kizökkenjenek a hétköznapok egyhangúságából.


Információképpen, a Balatoni Szövetség hivatalos adatai szerint:

A Balaton térségében élő állandó lakosok száma: 234.000 fő
Létszám szezonban, csúcsidőben: 1.710.000 fő
Létszám szezon idején, csúcsidőn kívül: 1.520.000 fő


A légi óriásplakát lényegében olyan, mint az utcai, közterületi óriásplakát, de nagyobb méretű. Folyamatos mozgása révén felhívja magára a figyelmet, így érdekesebb, eredményesebb. A vontatásokat - a fentieken túl - az autópályák fölött is jelentős eredménnyel lehet folytatni. Hatékonyságát növeli, hogy a megjelenése időzíthető, mindig a legalkalmasabb időpontban lehet a közönséghez eljuttatni a kívánt üzenetet. Ezáltal nem válik unalmassá, vagy megszokottá.

A légireklám e formájáról elmondhatjuk, hogy saját tapasztalataink szerint az gyakran olyannyira hatásos, hogy alkalmazása esetén célszerű a készletek feltöltéséről előre gondoskodni.
 
 
Ajánlott repülési útvonalaink légi óriásplakát-vontatáshoz

     1. Balaton körüli "nagykör"                                                                                 
         Ideje: kb. 2 óra 15 perc 
         Útvonala: Siófok - Szántód - B.földvár - B.lelle - Fonyód - B.berény - Keszthely - Badacsony -
         Tihany - B.füred - B.almádi - B.kenese - Siófok
 
     2. Balaton körüli "kiskör"                                                                                   
         Ideje: kb. 1 óra 10 perc
         Útvonala: Siófok - Szántód - Tihany - B.füred - B.almádi - B.kenese - Siófok 


     3. Velencei-tavi kör                                                                                           
         Ideje: kb. 1 óra 45 perc
         Útvonala: Siófok - az M7-es autópálya felett Velencéig, majd a tó déli partján vissza
         Siófokra

Repülésre alkalmatlan időjárás (pl. zivatar, tartós eső) esetén, az elmaradt vontatásokat vagy az első lehetséges alkalommal, vagy a megrendelő kívánsága szerint, közös megegyezéssel pótoljuk.
 


Transzparenskészítés

Cégünk megalakulása óta foglalkozik transzparensek készítésével is. A vontatásra javasolt transzparens mérete, a jó láthatóság végett, minimálisan 80 m2 (6 m x 13,3 m). A méreteket a mindenkori megrendelési igényeknek megfelelően tudjuk változtatni. A plakátokon logók, szimbólumok, jelek, emblémák  elhelyezésére is lehetőség van.
Magyarországon kizárólag az Aero Média Kft. használ egy különleges fékernyő rendszert légi vontatásnál, ami (mivel megakadályozza a transzparens lobogását) még jobb láthatóságot, és a plakát számára még hosszabb élettartamot biztosít. Az elkészített transzparens a megrendelő tulajdonát képezi, és úgy készül, hogy a légi reklámon kívül földi megjelenésre (pl. Roadshow-kon, rendezvényeken) s alkalmas legyen.


Világújdonság: a 3D Légi Óriásplakát!

tr_p07A Brazil reklámügynökség nemrég szabadalmaztatott különlegessége egy 3 dimenziós légi óriásplakát, a BannAir. Ez a hagyományos, síkbeli légi transzparensektől eltérően térhatást kelt, mely - ha lehet - még figyelemfelkeltőbb, is látványosabb, mint elődje. A reklám e formáját elsőként a Heineken cég alkalmazta, nem kis sikerrel. A 3D plakát vontatásáról készült felvételeket ide kattintva, a Heineken kampányának leírását pedig Referencia-albumunkban találhatja meg.

További fotóink légi óriásplakát-vontatásokról

 

 BETŰTRANSZPARENS


Ha már nincs idő egy óriásplakát elkészítésére, vagy a feliratot, reklámszöveget, időpontot a kampány során később majd változtatni kell, kiválóan alkalmazható a betűtranszparens.

Ez gyorsan összeállítható, és rugalmasan változtatható. Logók elhelyezésére ez esetben is  van lehetőség, a megrendelő által kívánt ábra, kép a betűk elé helyezhető.

A betűtranszparens költsége lényegesen kisebb az óriásplakáténál. Ha a reklámkampányhoz korlátozott anyagi források állnak rendelkezése, bátran ajánljuk az égi feliratokat, mint a reklám szintén látványos, és figyelemfelkeltő formáját.

További fotóink égi feliratok vontatásáról

 

Minthogy szolgáltatásainkat hazánk bármely repülőteréről tudjuk végezni, az ország összes, légi reklámozás szempontjából fontos területén (mint pl. Budapest, Balaton, Velencei-tó, és a vidéki nagyvárosok) megjelenést tudunk biztosítani.

Kérjük, tekintse meg Referenciáinkat, s ha a látottak felkeltették érdeklődését, és Ön is e különleges reklámozási forma mellett kíván dönteni, kérjük, keressen meg minket további információkért, vagy kérjen ajánlatot tőlünk!