EGRERAJZOLAS

 

Új, és Európában is egyedülálló lehetőség a reklámozásra, ahol a világ legnagyobb hirdetőtábláját, az eget használjuk fel, hogy üzenetét, reklámszövegét eljuttassuk fogyasztóihoz!

Az egyetlen olyan égi reklámforma, amely a nagyvárosok magas házai közül is látszik. Olyan lehetőség, amellyel el lehet érni akár Budapest teljes lakosságát. A felirat, a rajz a repülőgépet figyelő közönség szeme láttára alakul ki, nyer értelmet. Érdekes kuriózumnak számít, ezért erősen figyelemfelkeltő.

Ábrák, rajzok létrehozásához az égre rajzolást, míg szövegek, jelmondatok kialakításához az égreírást ajánljuk.

Egy átlagos óriásplakát 5 méter széles. A miénk legalább 500...

Mennyibe kerülne az Ön cégének 50.000 négyzetméternyi hirdetési felület, mondjuk a Balatonnál, ráadásul az üdülési szezon kellős közepén?  Különösen, ha ki kellene vinni a strandra... Maga a feladat lehetetlennek tűnhet, de ha valaha is használt óriásplakátot médiaként, bizonyosan meg tudja becsülni az összeget. Mielőtt az ötletet azonban végleg elvetné, nekünk van erre egy jóval olcsóbb megoldásunk, amire garantáltan FELFIGYELNEK az emberek... Különösen, mivel összeköti egy légi bemutatóval...
 

 

ÉGREÍRÁS

 eg_p03Öt-hat, kötelékben repülő gép húz el a város felett... Az alakzatban repülő "madarak" magával ragadó látványára mindenki felkapja a fejét. Az emberek hosszú ideig tudnák még figyelni a bemutatót, de a gépek már nem láthatók. Aztán hirtelen ismét megjelenik a rendezett alakzat és a gépek páracsíkot kibocsátva ismét elhúznak az immár várakozással teli közönség fölött. A párapamacsokból lassan egy felirat, szlogen kezd kibontakozni.

A gépek már messze járnak, mikor a megrendelt reklámüzenet még jó néhány percig kilométerekről is jól láthatóan az égre van feszítve.

 

ÉGRE RAJZOLÁS

eg_p05Az égre rajzolás erősen figyelemfelkeltő reklám forma: kettő vagy több repülőgép jelenik meg a kiválasztott célterület fölött, és néhány forduló után párát kibocsátva lenyűgöző bemutatóba kezdenek. Az "előadást" szemlélők érdeklődve figyelik az eseményeket, találgatások kezdődnek: mi is lehet ez? Aztán a szemük előtt egy ábra, rajz kezd kialakulni, s mire a repülőgépek a jól végzett munka után elhagyják a légteret, már ez az égi rajz köti le a közönség figyelmét.

Észre sem veszik, hogy már nem a gépeket, hanem a megrendelő

 logóját, ábráját figyelik.

 

 

Minthogy szolgáltatásainkat hazánk bármely repülőteréről tudjuk végezni, az ország összes, légi reklámozás szempontjából fontos területén (mint pl. Budapest, Balaton, Velencei-tó, és a vidéki nagyvárosok) megjelenést tudunk biztosítani.

Kérjük, tekintse meg Referenciáinkat, s ha a látottak felkeltették érdeklődését, és Ön is e különleges reklámozási forma mellett kíván dönteni, kérjük, keressen meg minket további információkért, vagy kérjen ajánlatot tőlünk!