EJSZFENYREKLAM

 

ejreklamÉjszakába nyúló, vagy éppen akkor kezdődő rendezvények alkalmával használható, rendkívül hatásos reklámforma, melyet a világon egyedülállóan az Aero Média szolgáltat. A repülőgépre szerelt különleges fényújság 5-6 km távolságból is jól látszik, pontosan olvasható. A sötétből előtűnő felirat mögött nem látszik a repülőgép, így olyan, mintha maga a világító reklámszöveg repülne el a megdöbbent közönség előtt.

A rendezvények mellett, nyáron egyre több a nyitott szórakozóhely vidéken és Budapesten is. A gyanútlan szórakozni vágyó periférikus látóterébe pedig, a csillagos égen beúszik (jobban mondva berepül, csak lassan) egy fénylő felirat, mely lehet a reklámozni kívánt termék neve, vagy bármilyen felirat. A szöveg lehet álló (statikus), de ugyanúgy végig is futhat, villoghat stb., ahogy azt megszoktuk a LED-es kijelzőktől (fényújságunk működési elve ugyanis megegyezik ezekével).

Csakhogy egy hatalmas kijelző elrepülése felettünk egyelőre nem nevezhető megszokott látványnak... Mivel a fényújság mérete megegyezik a repülőgép szárnyfesztávolságával, a felirat lehet egész hosszú is. Fenti képen az éjszakai fényreklám látványtervét láthatja.